måndag 7 april 2014

Rätt klädd i trädgården

Nu finns det mycket fint att glädja sig åt ute. Vädret skulle man kunna önska sig litet annorlunda, men, men, men..Här har gjorts investeringar. Maken tyckte jag såg alltför nissig ut i trädgården. Hittar man då kläder i trädgårdens färger, så slår man till. Det blir kanske ännu roligare då.Nu blir det dock snart dags att leta fram humlekostymen, för titta så stora knopparna är på persikan.


Annars har det planterats om och planterats om. Och daglig tillsyn i växthuset. Tomatplantorna verkar ha klarat sig bra, men de nyköpta gurkplantorna riktigt ropar på hjälp. Det är nog för sent med hjälp för dem. De hade önskat ett varmare väder eller sluppit bo i växthus redan.

 

14 kommentarer:

 1. Så synd på dina gurkor.Men dom är ju lite känsliga för kyla.Brumma på sedan som liten flitig humla.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Urtjusigt! Både blommor och kläder, du kommer se ut som en stor vacker ovanlig blomma när du påtar bland dina växter!!

  SvaraRadera
 3. Så ljuvligt i din trädgård! Så fint det är ormögat! Och så tjusiga trädgårdskläder du införskaffat, du kommer verkligen att glänsa ikapp med dina blommor i vår!
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Snygg outfit det där!! Din man har så rätt, blommorna och allt grönt är verkligen värda att "klä upp sig" lite för. Kram/Annelie

  SvaraRadera
 5. Du håller färgskalan till och med vad det gäller trädgårdskläder! Kul. Nu kan maken minsann inte beskylla dig för att du ser nissig ut. Tur att han inte har sett mig : )

  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Så fina bollvivor du har! Pärlhyacinter och ormöga det har jag också... men nu vill jag ha en rosa bollviva... och en blå... Dina persikoblommor... såå härliga - och i höst kan du förhoppningsvis kalasa på frukterna :)
  Snygga trädgårdskläder... nu går du i ton med bloggen... snyggt!

  SvaraRadera
 7. Så stilig du kommer att bli nu när du jobbar i trädgården. Brukar du få många persikor?

  SvaraRadera
 8. Så snygg du kommer bli när du strosar runt och plockar persikor:-)

  SvaraRadera
 9. What beautiful colors of spring !
  Greetings

  SvaraRadera
 10. Alldeles ljuvliga är persikoknopparna! :)

  SvaraRadera
 11. Vilka fina byxor och kortstövlar! Nu blev jag allt lite avis. Var hittade du byxorna eller har du varit igång med symaskinen?

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 12. Du kommer att bli finfin när du pysslar i trädgården. Apropå libbstickan så känner jag till att man använt den till buljong. Känner du till att man ska plantera den utanför köksdörren för att inte få in trolldom och annat otyg i huset.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 13. Tror nog att persikoblommorna blir överlyckliga över en lila humla :-) Kan ju vara kul för dem också med lite ombyte ;-)

  Vårkram / Therése

  SvaraRadera
 14. UNDERBARA vårbilder :) jag passar på att önska en glad påskhelg.

  Missa inte Inredningsvis textilvecka som börjar imorgon, massor av läckra tygtips .)

  Ha en skön vecka

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvaraRadera