torsdag 4 juni 2015

Hurra för regnet



Så mycket regn och så mycket blåst och ingen värme. 
Då är det inte trädgårdsarbete man ska syssla med.

Nej, man kan sitta inne i värmen och sy. Och vad jag hunnit med!! Snart är tyget slut.



Som synes finns det alla möjliga tyger och helst skulle man vilja sy av alla. Jag fortsätter jobba på, än är inte allt tyg riktigt slut.

Men..
Idag skiner solen och det  blåser. Så att locket på komposten blåst av. Har letat omkring i området, men utan resultat.

Tack för allt regn.
 Man har inte behövt vattna.
 Tomten har berikats med litet småsjöar. 

Kanske är det slut på regnet nu?...


Och man kan börja njuta av att sitta på en av uteplatserna. Växtligheten är från ett annat år. Förhoppningsvis blir det lika mycket i år.

11 kommentarer:

 1. Ja nu skall jag gå ut en stund o se om jag får nått gjort, igår blev det inte så mycket då Linnea va här, vi va runt i en några affärer o kollade .Borde klippa gräset för maskrosorna de växer.Ha så skönt vid den fina utesittplasten

  SvaraRadera
 2. Håller det på att regna lite till är det väl risk för att Stoff och Stil får stänga tillfälligt för att fylla på med tyg...fast du kan ju köpa på närmre håll. Förstår att du längtar ut till din fina uteplats. Jag saknar mitt Plommoncafé.

  SvaraRadera
 3. Här lyser flitens lampa minsann... både i det här och i förra inlägget... ja, jisses så duktig du är. Hoppas på några soliga dagar nu så du kan vila upp dig vid din fina uteplats!
  Ja, jordkällaren, eller egentligen stenkällaren är min. Gjord av stora stenblock som tagits ur berget som skymtar t.v. Den är väldigt bra, men jag är dålig på att använda den numer. Förr när jag saftade och syltade då var den guld värd :)

  SvaraRadera
 4. Så rätt att ta tillfället i akt att vara kreativ när vädret inte är på sitt bästa humör och så mycket fint du har gjort men förstår att du kan längta till den mysiga uteplatsen som Ni verkar ha.Ha en fortsatt bra dag/Margareta

  SvaraRadera
 5. Fina kläder du sytt, det var ett tag sedan jag sydde något, men det är roligt.
  Härlig sittplats, ser inbjudande ut.
  Här har det varit sol och lite blåst, hela dagen, riktigt skönt efter allt regn.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Du är fantastiskt duktig på att sy! Och sittplatsen ser verkligen mysig och inbjudande ut. Hoppas nu vädret vänder snart för det är ju inte riktigt vettigt att man ska behöva hålla sig inomhus så här års, sånt har vi vintern till:-)

  SvaraRadera
 7. Å vid den sittplatsen vill jag sitta och njuta! Så fin! Kan tänka mig att man kan undvika en del blåst om man hukar lite vid muren!
  Nu får det vara färdigt med blåst och regn tycker jag!
  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera
 8. Inte roligt när saker blåser bort. Jag har en sten på locket till komposten. Den sittplatsen är bara hur vacker som helt, formen på muren ... blommorna.

  SvaraRadera
 9. Du har fått gjort massor ser jag. Ja, det är inte helt fel det där med vädrets inverkan på vad man får gjort! Jättefina plagg syr du! Men man vill ju kunna vara ute också, så är det. Idag är det riktigt fint här och i solen nästan varmt, så det finns hopp! Och vinden har bedarrat också, det är skönt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Hm ... hos oss har det inte kommit så mycket regn. Det har mest blåst. Men nu hoppas jag på att få njuta av lite värme. Det är verkligen dags. Härligt att ha en bra inomhushobby att varva trädgårderandet med :D

  KRAM

  SvaraRadera
 11. Alltid något att göra oavsett väder. Här skiner solen så mina tygbitar får vänta tills ikväll!
  Ha en trevlig nationaldag!

  SvaraRadera