fredag 10 augusti 2012

Trögt med syendet

Tack vare att vädret bättrat sig, har jag knappt sytt något.
Men en sak har jag sytt. En kulpåse!! En litet lyxvariant med glittertyg och spetsetikett.
Och så har jag gjort en liten ändring på dopklänningen som ska användas inom kort. Den sydde jag för tre år sedan till storebror. Och nu kommer en annan liten pojke att använda den.


Den är sydd i enkel modell. Nertill två rader spets, som en äldre släkting knypplat. Hon skulle vetat att hennes arbete kom till nytta en dag.2 kommentarer:

 1. Det var den tjusigaste kulpåse jag sett. Nästan för fin att användas med spetsetikett och allt. Vem blir den lyckliga som får den? Jättesöt dopklänning och så roligt med en knypplad spets. Jag har en knyppeldyna men har aldrig testat den. Verkar väldigt svårt. Ha en förhoppningsfull regnfri helg.

  SvaraRadera
 2. Men oj... det var den finaste kulpåse jag sett - långt från den väldigt enkla jag ägde en gång i tiden...
  Och vilken fin dopklänning och så bra att spetsarna kom till användning :)
  Jo du... angående Picasa... jag tror det är så att alla som bloggar på Blogger får sina bilder automatiskt i ett Picasa-album... men riktigt hur det funkar är jag osäker på. Det lättaste är nog att du googlar på Picasa... eller förresten, när du infogar bilder i bloggen, då får du ju olika alternativ till vänster - klicka på alternativet "Från den här bloggen", så ska du komma till ditt album. Valet av webbläsare kan också ha betydelse tror jag... för mig funkar Blogger bäst med Chrome...
  Det blev långt det här - hoppas det blev något svar på det hela... annars får vi göra ett nytt försök - kanske via e-post istället. Maila mig på anki.arvidson at gmail.com
  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera