lördag 13 december 2014

Julrött och Lucia


                           Idag har vi Lucia i vita kläder.


Och igår började det snöa.


Vitt och rött går ju bra ihop, så då blir det en kombination av ett fotofärgtema.Ett mer passande fotofärgtema än julrött just nu kan det väl inte bli.Rött är inte min färg, men litet rött har jag ju ändå. Se ännu mer rött hos Charlotta.


Idag, den enda dagen på året, tar jag på mig lusseörhängena.

13 kommentarer:

 1. Passar ju bra med lusseörhängen när man mumsar på lussekatter. Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Men fasiken inte blir man glad..Hade skrivit hur lååångt som helslt o sen då jag skulle sända iväg det..så skulle jag logga in??? fatatr noll, jag är ju inloggad..ja då försvann det jag hade skrivit,;;/((((.Men jag skrev att du hade en fin docka , med ljus i håret, är det din docka?: Nä jag lussade inte i morse, va i fähuset o mjölkade då Lucia kom på TV o det tyckte jag av synd , för det kollade jag alltid på förr,, för då kunde jag gå senare då vi hade grisar, men det går ju inte nu då det skall mjölkas.Ha en bra lussedag med kringlor i öronen. kram

  SvaraRadera
 3. Fina blommor och så mysiga örhängen, de gillade jag verkligen
  Ha en fin Luciadag och en bra tredje advent
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Fina julröda blommor hos dig och gulliga örhängen!
  Det dräller inte av Lucior här ute i skogen, men jag såg en på tv i morse...
  Vi fick också lite snö, men det mesta har töat bort igen...
  Ha en fin adventssöndag!

  SvaraRadera
 5. Här har det regnat i natt - nästan på gränsen till snö. Det smattrade ordentligt på fönsterblecken.

  Du har så mycket vackert av alla temafärger Charlotta hittar på. Rött är inte min trädgårdsfärg - tulpaner och rosor hemma och rhododendron på landet är det jag kan komma på.

  Ha en bra Advent!

  SvaraRadera
 6. Rött är sött, men jag tyckte också det var lite knepigt. Dessutom köper jag inte mycket julblommor. I år har jag bara köpt några vita hyacinter. Lusseörhängen, - lite kul var dom - men det är klart att en dag är väl lagom ;). Fick också en massa snö som tyvärr var riktigt tung och blöt, men ljust och fint blev det! Ha det så bra! /Anette

  SvaraRadera
 7. Vilken otroligt söt docka! Året innan vi flyttade hit och min pappa avled så sålde vi av allting efter mitt föräldrahem, bl.a. några dockor från -40/50-talet. Vilket jag naturligtvis ångrar nu. Men... man kan ju inte spara allt!
  Har inga hål i öronen, annars hade man ju gärna skaffat sig sådana där lusseörhängen! *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 8. Så kul med örhängena, har du månne små tomtar till jul? Trevlig söndag. Kram /Lotta

  SvaraRadera
 9. Rött är min färg. I synnerhet hallonrött, tror jag. Älskar röda klänningar och har just nu röda och vita tulpaner på bordet i vinterträdgården. Fina och roliga örhängen!!!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 10. Ja, visst måste jag träna för nästa vecka. Tänk om det skulle strula när det äntligen blir gredelin. ;D Men nu har jag kommit på de vanligaste ingångarna i windows 8 också och när man väl är ute på internet så är ju funktionerna lika som förut.
  Men jag har inget Photoshop installerat, så jag har lite att göra för att anpassa mina bilder till webben. Kanske ska försöka installera mitt gamla program ändå... och sluta leta efter "appar" som kan göra jobbet.

  SvaraRadera
 11. Vilka fina örhängen. Har jag aldrig sett.
  Härligt med snö hoppas den kom för att stanna.
  Annika

  SvaraRadera
 12. Åh så härligt med snö! Jag är trött på det här gråa och dystra nu men vi skulle visst få en varm och grön jul här på ön, ja det är inte halt i alla fall, alltid något!
  Varm kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 13. Har ett par tomteörhängen som jag bara har på mig på julafton, nördigt men sant. Kram/Annelie

  SvaraRadera