söndag 26 januari 2014

Ljusgult är veckans temaI senaste laget - men här kommer mina ljusgula blombilder. Det är som vanligt Charlottas trädgård som föreslagit veckans färg. Snart måste väl färgerna ta slut.


Sälgens blommor måste väl räknas som rätt i färgen, liksom Bolmört, Rosellhibiscus, någon blombuske som jag inte kan namnet på samt en ros med frost i bladen.
Hos Charlotta med flera går det säkert att hitta många fler ljusgula blommor.8 kommentarer:

 1. Otroligt så många olika färgnyanser det finns bland blommorna. Du har många av dem i din trädgård har jag förstått.

  SvaraRadera
 2. Undrade ett tag om du tagit "time-out" :)
  Fina blommor i rätt färg... tänk att det finns så många färger...

  SvaraRadera
 3. Sälgblommor har jag en slags hatkärlek till ;) Vi har en jättestor sälg på baksidan och den är så fin för när den knoppas och sedan när det blommar och man hör surret från alla humlor. Men sedan trillar alla blommor ned och det är MASSOR! Men såklart får den vara kvar ändå. Härliga ljusgula bilder. /Anette

  SvaraRadera
 4. Tycker också sälgen är väldigt fin och det finns många härliga varianter av den. Tyvärr är jag rätt allergisk mot den... Rosellhibiscusen var urläcker!! Kan den gulblommande busken vara en Wiegelia, har sett gula varianter och blomman liknar det?

  Såg din kommentar om stockrosen men eftersom jag bara ser 'Britt' men inget bloggnamn tog det en stund innan jag kopplat ihop. Fråga mig till våren så kanske jag har en planta över. Kommer inte ihåg hur många jag satte ut efter frösådden men de är flera. Alternativt så kommer jag säkert ha nya frön. Den ska ju vara perenn.

  /Carina

  SvaraRadera
 5. Ljusgult, blekgult, vanilj det finns mer av den här nyansen än man först tänker på. Underbart vackra blommor som du visar.

  Kram Charlotta

  PS. Du behöver inte känna att du är sen. Länklistan är öppen för inlägg hela veckan.

  SvaraRadera
 6. Jag älskar de blekgula blommorna! Och de andra gula, limegula, solgula, vackert!!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Visst är det härligt med ljusa vackra blommor i trädgården vackert collage du har gjort.
  Kram meta

  SvaraRadera