lördag 22 november 2014

Cerise - inget svårt fototemaI min trädgård fanns mer cerise än jag kunde tänka mig. Det kanske blir för mycket, men jag visar nästan alltihop. Så man riktigt får sitt lystmäte på cerise.
Text är helt onödig med så mycket bilder. Man skulle kunna tro att jag bara har cerise blommor.
Ännu mer cerise växter hittar du hos Charlotta.11 kommentarer:

 1. Här var det verkligen cerise. Jag tycker det är en vacker färg, men jag gillar ändå inte alla nyanser av den. På blommor är det alltid fint, men när det gäller kläder kan det ibland bli för skarpt. Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Oj så många härliga blommor! Fin färg som man blir glad av :)
  Önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Så härligt och fint! Jag gillar verkligen rosa i trädgårdar. Och jag har själv mycket i den nyansen. Du har alldeles rätt - bilderna talar för sig själva.

  Hoppas att du har en fin helg!
  //Linda

  SvaraRadera
 4. Blommorna tävlar nästan med varandra i skönhet. Anemon är en blomma som var en favorit när jag var liten och som jag fortfarande gillar. Och malvan väcker minnen. Min mormor sådde dessa och plockade in buketter. Jag älskade att vara i mormors trädgård. Fick till slut en liten bit jord, där jag fick så precis vad jag ville.

  Toalettstolarna i ett av mina inlägg stod hos grannen, som håller på att reparera. Jag tyckte det såg kul ut, där de stod i trädgården på rad. Dagen efter var de borta.

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder....=)

  Trevlig helg !!!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 6. Cerise är en färg man aldrig kan få för mycket av! Och speciellt inte nu i allt det gråa!! Så man får tacka.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 7. Många sorter som jag inte tänkt på, men magnoliaknoppen i vas överraskade mest. För det känns som att den bilden är tagen inomhus. En fantastisk lyx!
  Hälsar
  Marta

  SvaraRadera
 8. Cerise är verkligen en härlig färg och du har många fina. Sött med humlan som rumlar runt i rosens mitt:-)

  SvaraRadera
 9. Så många "finingar"! Det är en härlig färg. Ha det så gott det går i gråa november, även om vi fick se solen lite i lördags ;) /Anette

  SvaraRadera
 10. Om man nu ska ställa saker och ting i relation till varandra... så trodde du inte att du hade så många cerise blommor, men det var minsann en hel del raringar, tredje nerifrån kände jag inte ens igen...Då undrar jag ju hur mycket du har av andra färger : )

  Tack för påminnelsen om ärtskott! Det brukar jag ju odla ibland, men nu var det helt bortglömt. Ärtorna är redan blötlagda.

  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera