torsdag 23 juni 2016

Glad midsommar!

Solen skiner och jag mår hur bra som helst. Imorgon är det dock midsommarafton. Så det vill jag önska alla - en trevlig midsommar. Kan vi hoppas att den fina sommaren bara fortsätter och fortsätter?

                                                                     önskar Britt
 

29 kommentarer:

 1. Trevligt att höra från dig. Saknar dig på bloggen. Hoppas du har det skönt under din semester.

  SvaraRadera
 2. Glad midsommar till dig också! Vilken underbart vacker krans. ♥

  SvaraRadera
 3. Tack Detsamma! Trevlig midsommar!
  /Marika

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker krans i Lavendilafärger. Funderade just på om jag skulle göra nån till mig själv och vad det skulle vara i den i så fall. Det får ju gärna vara nåt hållbart.
  Himlen svart ute och de första regndropparna hörs mot fönsterblecket. Var det tvunget just idag...

  Du nämnde reportage i ICA-kuriren. De har inte orkat skicka nån tidning till mig trots påminnelse. Undrar om du vet vilket nummer det var? Hittade nr 21 i butiken och där var det inte.

  Önskar dig fin midsommar
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Ville titta in här och önska dig en glad midsommar! Blev så glad för din kommentar :D

  Jag är rädd att jag inte kan titulera mig lastbilschaufför än på ett tag. Måste ta mina körlektioner också. Där har jag kanske hunnit halvvägs till semester. Det blir någon gång i höst :D

  Ja, hos oss är det öppet. Vinden har fritt spelrum nästan ett par mil. Det får träden att se något skojiga ut eftersom de knappt har några grenar på blåstsidan. Vi får det dock även väldigt varmt eftersom vi inte har någonting som skuggar. Vi trivs dock väldigt bra, även om det kan vara läskigt ibland när höststormarna sätter in.

  Vänligen
  Linda

  SvaraRadera
 6. Önskar Dig också en trevlig Midsommar./Margareta

  SvaraRadera
 7. Glad midsommar! Ha det fint.
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
 8. Tack, vi har haft en fin midsommar och igår strålande sol. Att det regnar idag gör inte så mycket ;) Önskar en fortsatt fin midsommarhelg!

  SvaraRadera
 9. Hoppas att din midsommarhelg blev helt underbar....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 10. Fortsatt trevlig sommar! Hoppas midsommar var riktigt bra och härlig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 11. Hoppas du har en fortsatt trevlig sommar!
  Om du inte redan sett mej idag, kan du titta in hos mej och se vad det handlar om och det finns ju alltid SVT Play också.

  SvaraRadera
 12. Efter idogt letande fick jag idag ett tips om att det nog var du som var den okända Britt. Och när jag fick se bloggadressen så förstod jag ju direkt att det var så. Så gå gärna in på min blogg och kolla.....
  STOR KRAM & TACK
  Susie

  SvaraRadera
 13. Tusen tack för pelargonsticklingen! Den ser finfin ut och har fått flytta in i en kruka med prima jord. Kul att en ville få rötter, här vill ingenting rota sig just nu. Hoppas nu att sticklingen vill växa för hos mig flämtar allt i värmen och själv åker jag ner till bryggan allt tidigare varje morgon och blir kvar till kvällen. Skönt att läsa bok i skuggan :)

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 14. Hoppas du har en skön bloggsemester.

  SvaraRadera
 15. Så härligt med kräftfiske! Här är det rena högsommaren i dag och på lördag blir det kräftskiva hos grannarna. Mysigt!

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 16. hej på dej, ser att du oxå har oppehåll med bloggen i sommar. Vi har haft fint väder idag -- kram

  SvaraRadera
 17. Hallå Britt - saknar dig och dina trevliga blogginlägg!
  Önskar dig en trevlig helg!!

  SvaraRadera
 18. hej o hå.. du kan ju bara skriva nån gång som jag gör, för nu hinner jag inte med både bloggandet o instagram.. o det går mycket snabbare att skriva där o vänner har man där oxå, de flesta från bloggen faktiskt.Annars så har vi bra väder idag , fast de säger att det kommer att regna, men hoppas inte det för gubbarna skall bala idag. kramar

  SvaraRadera
 19. Hur går det med din hjärtenöt? Jag är lite intresserad av en viss anledning. När du har tid kan du kanske berätta om det. Saknar dina inlägg. Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 20. Hej! Menar du att du tröttnat på bloggandet? Saknar ju dig, bilder från nya växthuset och dina spännande växter. Ses vi i Tyrolen kanske?
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 21. Tänkte bara tala om att din pelargon växer hur fint som helst! I dag har den fått lite epsomsalt, så nu förväntar jag mig att den ska sträcka på sig och växa ännu mer :) Saknar dig och hoppas att du har det riktigt bra. Jag har varit urless på bloggandet, men nu börjar det bli lite roligt igen.

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 22. Tack för titten och hälsningen! Hoppas att du haft en skön sommar och att hösten blir härlig!

  SvaraRadera
 23. Funderar du fortfarande? Hösthälsningar från Skåne.

  SvaraRadera