fredag 24 maj 2013

Vampyrtider
Jag fick en beställning från Transsylvanien...

 


Riktigt söta vampyrer.

Dinosaurietid är det också...


Tröja till storebror
Och en mösskeps till lillebror. Han har väl inte kläm på dinosaurier än..

Och en helt vanlig tröja. I fina färger.
Nu är det väl som allra vackrast ute? Då ska man väl inte sitta inne och sy?
Fruktträd, syrener och magnolior blommar.

Vi har tre äppelträd. Aroma (bäst), Transparent Blanche och ett träd, som vi köpte som Ingrid Marie (men det ser vi att det inte är, men det är rätt bra ändå)Och så har vi två plommon, Victoria och något blått, som jag inte vet namnet på.


Ett klarbärsträd, som har vuxit sig väldigt stort och så mycket blommor som det är i år, har det aldrig varit. Klarbärsträdet tog vi från Blekinge och sedan har det följt oss i våra flyttar. Nu har det stått 20 år på sin plats och ska slippa flytta mer. Klarbärssylt och pannkakor - riktigt gott!


Magnolian Susan har precis börjat slå ut.3 kommentarer:

 1. Haha! Det var ju inte så hemskt som jag trodde. Misstänkte nåt mörkt capeaktigt....Detta tyget var ju sött. Dinosaureier går tydligen hem hos alla barn. Rasmus har haft en sån period. Klarbärssylt har jag aldrig smakat. Påminner det om nån annan sylt?

  SvaraRadera
 2. Det var då väldigt gulliga vampyrer och dinosaurier :) De blir säkert både glada och nöjda de som får de fina sakerna.
  Vackra, vackra blommor... visst är det underbart nu!
  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 3. åh så fint allt blommar.. klarbär är det samma som körsbär? Jag hoppas verkligen att vi får en några bär nu..för vi har jättemånga blommor..ifjol va det bara en några..Va fint din magnolia blommar.jag köpte ju också en M susan.. men är lite osäker med vilken jord den skulle trivas bäst i?: Har du precis som det föreslår?..bark, torv mm??Jättefina tröjor du ha sytt!! Drakula tyget va snyggt!

  SvaraRadera