lördag 19 juli 2014

Sommardagar på hemmaplan och nästan hemma

Vilka sommardagar! Nästan tropisk värme. Just nu är vi hemma, men åker också till sommarstugan av och till.


Vatten när det är som bäst. Med mycket solglitter och grönska.

Det tycker tranorna också, för nu har de återvänt.Är Näcken också på besök? Nej, det var visst mannen som plockar blommor.


Jag såg en kryddhylla för myntor, basilika och annat som  står i krukor. Jag hann knappt säga att jag ville ha en sådan - så var den klar!  

6 kommentarer:

 1. Mycket tjusig kryddhylla. Tycker nästan att du skulle plocka lite blommor till mannnen. Jag gör inte många knop för tillfället. Det är alldeles för varmt för min smak.

  SvaraRadera
 2. Ser absolut ut som bästa stället och vilken snygg kryddhylla!

  Det är varmt och torrt även i Ösmo. Jag vattnar just nu. Jordgubbshallonen har fått stå ifred på landet för både tvåbenta och fyrbenta gäster.

  SvaraRadera
 3. åhh näcken den skulle jag vilja se också, haha...Näckrosor är så fina!.Kryddhyllan ..en liknande fast lite större , en sån fick min mamma av brorsan tills hon fyllde år i fjol .. hon har den full med blommor. Ha en bra dag imorn.

  SvaraRadera
 4. Gillar också solglitter i vattnet. Hyllan är jätte-fin och säkert praktisk med de små hyllorna. Visst är det toppen att ha en egen Handyman!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin kryddhylla! Jag är också på hemmaplan här i Wales. Vädret har varit växlande, regn och sol, vad annars här från de brittiksa öarna? Tänkte på din blogg när jag plockade lavendel och sydde lavendelkuddar.

  SvaraRadera
 6. Ser underbart ut där vid sjön! Viken fin kryddhylla... om jag ska få någon lär jag få försöka snickra den själv... och med tanke på att jag är född med tummen mitt i handen så lär det inte bli gjort :)

  SvaraRadera