fredag 6 februari 2015

Betonggrått- ett fototemaAtt hitta betonggrå blommor går jag bet på. Lavendeln är betonggrå nu, när den står torr och utan blommor, men inte så vacker. Men  jag visar andra bilder med betonggrått. Även om det är mer sten än betong.

En stenutställning i Hunnebostrand
Någon tyckte att hon såg frusen ut. Ser inte så stenkul ut precis.

En som hamnat på ett torg, men hör väl hemma i vattnet?
Ett hjärta av sten i en mjuk hand.
Inget från växtvärlden, men grått i djurvärlden fann jag.Mer sten , men det är rätt färg ändå - väl?
Roligt att se om någon hittat betonggrå blommor. Gå in och titta hos Charlotta.http://charlottasgarden.blogspot.se/Oj, då jag var visst en dag för tidigt. Fast nu är det här, som hugget i sten.

11 kommentarer:

 1. Sten är ett vackert material och jag tycker du hittade mycket som var grått. En lite svår färg, tycker jag. Ha en trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Även om du inte hittade några betonggrå blommor så hade du ju en hel massa annat vackert i bildarkiven. Några av dem har jag nog sett förut, men ser dem gärna igen :)
  Önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Betonggrått är nog inte lätt - men rosen är underbar. Jag gjort ett antal sådana och brukar trycka ner dem i fågelbad.

  Hoppas att du får en finfin helg!
  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 4. Underbart vackra bilder - och visst är sten ibland "betonggrått". Jag gillar både betong och sten och har väl kanske alldeles för lite sånt i trädgården!
  Dessutom gillar jag bad, allra bäst i havet...men eftersom jag ALDRIG badar ensam och gubben min inte gillar att bada längre (han vill inte ha sand på sig), så blir det nog bara poolen i framtiden. Trist men.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Jo du, inte är det en lätt färg i blomstervärlden. Men du hittade ju en hel del ändå, stenar, snäckor och djur hör ju också till trädgårdslivet. Trevlig helg/ Titti

  SvaraRadera
 6. Vilka läckra bilder! Här är vädret betonggrått idag!
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 7. Jamen det var ju härliga bilder! Betonggrått är ju inte världens muntraste färg om man säger så...
  Ha en skön helg!
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera
 8. Sälen var ju så söt.
  Dt gjorde väl inget att du var en dag tidig.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 9. Haha... jag har inte ens hunnit dit. Men några betonggrå blommor vet jag säkert att jag inte har. Bara några krukor. Vacker samling du fångat i dina bilder.

  Ha en härlig söndag, Carina

  SvaraRadera
 10. Det är så fint med grått, men blommor är inte lätt att hitta. Lammöron har jag, men jag hittade ingen bild :) /Anette

  SvaraRadera
 11. En fin betonggrå blomma i alla fall! Men allt måste ju inte blomma, det är gott att kunna se skönhet även i det gråa omkring oss.
  Ha det fint!

  SvaraRadera