måndag 2 februari 2015

Vitt och ljust, men ingen skymt av solenNu är det vitt överallt och onekligen vackert. Dessutom lär det hålla sig kallt, så det vita får ligga över helgen iallafall.

Det blev en, två, tre.... femton bilder ur vita arkivet, både gammalt och nytt vitt. Fin färg.
13 kommentarer:

 1. Fröställningarna med snö på är fantastiskt vackra även utan sol. Jag tycker också att det är vackert med de sparsmakade färgerna.

  SvaraRadera
 2. Vi har också snö som ligger på tak och grenar nu och visst är det vackert. På lekplatsen såg jag idag stora områden med helt orörd snö. Det ser härligt ut. Snö är inte bara negativt.

  SvaraRadera
 3. Vykortsvackert! Här snöar det för fullt och risken för skottskador är stor:-)

  SvaraRadera
 4. Vintervitt är vackert och det lyser upp också. I januari tyckte jag det var så mörkt trots att det var frost och lite snö då och då. Men idag när jag åkte hem från jobbet kl 17 så VAR DET faktiskt ljust! Jippie! Men när jag kom hem kvart över fem så var det redan mörkt... Men ändå, det har vänt! Och snön hjälper till att lysa upp. Jo det kommer att gå att "genomlida" även denna vinter. ;)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Det är så vackert! Tom jag har lite snö.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 6. Supervackert och vad jag gillar trädet i snöoväder!
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det vackert. Fast i morse fegade jag ur. Mejlade chefen och talade om att jag tänkte jobba hemifrån. Hade ingen som helst längtan efter att ge mig ut på de hala vägarna. Tur att jag hade en dag med enbart skrivjobb framför mig. Fick mycket gjort och sådant som legat och gnagt i bakhuvudet. Skönt! Det var väldigt trevligt att titta på det vackra utanför medan jag jobbade inomhus. Vi har nog tre decimeter snö, så det är riktigt fluffigt. Det enda trista var att plogen inte dök upp - det hade verkligen behövts.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 8. Fina bilder... men nu räcker det med snö. :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. Jättefina snöiga bilder, sååå vackert! Ja vi har också lite snö här på ön, inte mycket men det räcker för att man ska halka runt...
  Ha en skön februaridag!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 10. OK, det är vackert med vit snö - men varför måste det komma så mycket precis nu när man nästan kunde känna doften av vår!? Vi hade ju blommande snödroppar och vintgergäck inne i Klintehamn och här hemma så hade vårlökarna börjat titta upp. Och idag så vräker det ner snö.......
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 11. Så vackra vita vinterbilder!
  Här är solen framme, men ingen snö!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker också det är fint med det vita. Härliga vinterbilder!

  SvaraRadera