onsdag 10 februari 2016

Små, små steg framåt och bakåtIdag är världen utanför fönstret vit igen. Och det yr av flingor i luften.

Häromdagen hittade jag blommande vintergäck. Inte i min trädgård, men iallafall i min närhet.
Och med symaskinen går det också små steg framåt - mest.

 Jag har övat på bokstäver. Ibland blir det hela namn och ibland trasslar det ihop sig. Som synes. Då får man bita ihop och börja om.

 Förutom min morgonpromenad blir det en träningsrunda med maskinen.


 

12 kommentarer:

 1. Övning ger färdighet sägs det... i mitt fall skulle det inte hjälpa hur mycket jag än övade... hade förmodligen kastat ut symaskinen innan jag ens lyckats trä den :)
  Jahaja... inte oväntat att vintern återkommer - vi är ju bara i februari än... så att våren skulle komma på allvar redan nu, det kan vi nog glömma.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Nej fy snö vill vi inte ha.Här regnade det då jag vaknade.
  Det där med symaskiner är inte lätt alla gånger.Fick kämpa när jag skulle lära mig broderi maskinen .Men skam den som ger sig.
  Ha det fint.

  SvaraRadera
 3. Här är det regn i bland och snö i bland men då föredrar jag snön för regnet det gör så att det blir mera halkigt.Vintergäck så underbart med vårblommor det behöver man få se just nu och roligt att det går framåt för Dig med Din nya symaskin.Ha det gott/Margareta

  SvaraRadera
 4. Sambon sa just att det ska bli kallt igen... det vill vi ju inte. Våren är iallafall på gång det är helt säkert.
  Kul med bokstäverna!
  Hälsningar Maria

  SvaraRadera
 5. Det har lovats snö här med, men jag hoppas inte löftet infrias. Det är inte så enkelt alla gånger med det där broderandet. Men vi har ju våra "ordböcker" vi kan ta fram då, eller hur?

  SvaraRadera
 6. Här är det bara ett evigt regnande så nu kan det nästan kvitta med mer snö. Längtar efter våren med alla fina blommor. Det är skönt i skogen nu med alla fåglar som fått vårkänslor, kvitter i massor.
  Kramen

  SvaraRadera
 7. Här väntas också mer snö men än så längre barmark och faktiskt hittade jag ett gäng vintergäck i rabatten. Har sett att de börjar dyka upp på instagram men mina trodde jag inte på. Man blir allt lite uppiggad av de där små solarna både IRL och på bild.
  Namnen ser ju verkligt fina ut, men jag hade inte haft tålamod. Tålamodet kan vara väldigt långt vad det gäller annat men inte när det kommer till symaskiner.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 8. Nej, så mycket snö. Här har allt regnat bort. Jag har hittills bara hittat snödroppar i trädgården. Ska se om vintergäcken har tittat upp - de brukar ju inte bry sig om ifall snön fortfarande är kvar.

  Är så imponerad av ditt syende - jag har fullt sjå med raksöm.

  SvaraRadera
 9. Nämen usch, vilket otäckt väder! Snö!!
  Vad är det för svart blomma du vill ha frän Frökungen?
  Nu har jag sått 2 paprikor också, en vit och röd en snackpaprika.
  Kram
  Susie

  SvaraRadera
 10. Oj vad vitt det är! Det som verkade som våren kommit. Ser kallt ut. Här hotar de med att även vi ska få "vinter" nästa vecka. Brrrr.
  Kram/Annelie

  SvaraRadera
 11. Ja igår plockade jag några snödroppar och idag vräker snön ner...ja ja, bara att bita ihop och hoppas tänderna håller!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 12. Det har snöat här också, men mer inne i stan än hos oss ute på landet och inne i byn kom det nästan ingenting. Det var 13 minus när jag satte mig i bilen i morse. Tur att det finns kupévärmare!

  Ha det fint!
  Linda

  SvaraRadera