måndag 13 juli 2015

Segt, segt, segt...segt


Ja, det gäller förstås datorn. Men även vädret..
Visst glimtar solen fram ibland, men enligt mig alltför sällan. Och visst kommer det fram ett och annat på datorn, men enligt mig för långsamt.
Dock finns det glädjeämnen ändå.

Den tredje färgen bland dahliorna blev solgul.
Och den fjärde blev mörkröd.

Vi hade en eldkorg, som vi bara vågat elda i på nyårsafton då det varit snö ute. Men de eldiga dahliorna passade utmärkt i den och det blev rasande grant.


 
Som blåa ballonger.


Pang så slog de ut!

En vattentung klocka.

Trots dåligt med sol, har det varit finfina solnedgångar. Som den här i lördags. Från restaurangen Sjön över sjön Vättern.
8 kommentarer:

 1. Så fint med blommor i eldkorgen! Vackra färger på dahliorna, och underbart vacker solnedgång. Vilken utsikt man får på den restaurangen, inte dåligt:-)

  SvaraRadera
 2. Nej, nu blir jag riktigt avundsjuk på dina fina dahlior. Blir så sugen på att så några frön. Kanske ska testa att göra det trots att det är mitt i säsongen. Tycker väldigt mycket om den mörka som liksom lockar sig inåt.

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 3. Verkligen fina bilder....=)
  Just nu har vi sol men var är värmen.....brrr.....endast 13 grader är det utomhus just nu och det blåser friska vindar från havet.Min trädgård är just nu sönderregnad eller i väntan på nästa gäng med knoppar som förhoppningsfullt snart slår ut.

  Ha det bäst !

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 4. Himla härliga färgklickar dahliorna:) Dem passade ju jättefint i eldkorgen med. Väldigt vacker solnedgång. Ha det fint!
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
 5. Så fina blå ballonger, och en magisk solnedgång.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Det blev ju hur fint som helst att sätta en blomma i eldkorgen på så sätt blir den använd året om.Så fina Dahlior de är verkligen riktiga skönheter men även den vackra solnedgången.Hälsningar Margareta

  SvaraRadera
 7. Dahlior är fint. Mor hade många olika sorter, men jag har aldrig lyckats lika bra. Vilken tjusig solnedgång du fångat. Härliga färger.

  SvaraRadera
 8. Härlig idé med blommorna i eldkorgen! Snyggt! :) Vad mångas fina dahlior du har! Här tycker jag själv att vädret är ganska lagom, så pass skönt att man kan få lite gjort, vilket jag behöver mitt i ledigheten! Ha det gott! :) Mia

  SvaraRadera