lördag 28 december 2013

Björnjakt


Maken och jag var på björnjakt innan jul. Vi tänkte inte skjuta på någon björn.
 Men vi tänkte ge en Bamse-nalle i julklapp. 
Men det var inte lätt. Bamse verkade vara utrotningshotad. Ingen affär hade någon kvar. På nätet gick det inte heller att få tag på någon.

Det fanns många söta nallar,men Bamse var det ju inte. Vad gör man då?

Jo vi köpte den sötaste och mest Bamse-lika. Och så fick han hemsydda kläder.


Det gick jättebra. (Kanske för att ägaren var för liten för att säga att den inte var tillräckligt lik Bamse).
I många av de andra paketen låg det kläder. Kanske inte det roligaste, när man önskar leksaker. Men det fanns litet sådant också.


I de här paketen fanns inga tröjor. Men till ett av innehållen hade det behövts snö. Så det är inte lätt med varken björnjakt eller klappjakt.
7 kommentarer:

 1. hej.. nu är jag opp o sitter vid datorn, har betalt räkningar..o sen måste jag ju kika in på bloggen..Hostar gör jag ännu..spyr slem...låter inte så fräscht..men det är precis så de e.. va vaken tills kl va halv 3 inatt,, vet inte hur många ggr jag va opp på toan..bara slem kom det ur mej.. men jag tycker det är tur att det kommer bort så det inte blir som för svärfar..vi fick föra honom med ambulans på julaftonen,han hade lunginflammation..slapp hem igår, men ännu är han ju inte bra.Jag har tagit det lugnt, ligger , sitter o stickar, fyller i korsord..så snart är jag nog på bena igen. Ha ett bra nyår.Ps du hade sytt mycket fint!!! Kramar Christine i nattugglan

  SvaraRadera
 2. Åh, tänk att vara så duktig på att sy! Jag blir lite ilsk när jag ser symaskinen numera. Men en gång i tiden var jag rätt flitig.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Va fin han blev, Bamse!
  Är det du som har sytt alla de andra kläderna också?
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tycker det blev en alldeles underbar Bamse! Och en hel massa annat fint har du också hunnit med!

  SvaraRadera
 5. Vad glad Bamse kommer att bli med alla dessa fina kläder.
  Tack för alla fina inlägg på bloggen i december. Jag kommer att lägga till dig i min blogglista så jag har lite koll på dina fina inlägg.
  Kram och ett GOTT NYTT ÅR

  SvaraRadera
 6. Hej. Du är ju redan följare av min blogg.Någon gång har du vetat hur du skulle göra.Jag skriver upp dej för två lotter blir det bra?.
  Gunsan

  SvaraRadera
 7. Hahaha, ja visst är den fin! Men den röda är ännu finare och den violetta på plantskolan ser ut som någonting ur en fantasyroman :D de jag har köpte jag som små sticklingar på Plantagen.

  Det är Impecta jag väntar på. Min katalog måste ha kommit på avvägar. Det går ju bra att läsa den på paddan, men det är inte detsamma som att bläddra igenom hela.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera