tisdag 17 december 2013

Jag efterlyser litet julstämningNu är det bara en vecka kvar till julafton och jag känner ingen julstämning. 
Julgran, amaryllis, några julklappar och julskinkan är inhandlad. Julkorten är skickade och nu droppar det in några hos oss varje dag.

Jag har satt på julmusik till exempel Mary´s boy child med Boney M. Den är väldigt fin, men julstämningen har ändå inte infunnit sig.


När snön försvann tyckte inte tomten det var roligt att vara ute mer.
Så nu sitter han med oss och dricker glögg och tjatar om gröt.

6 kommentarer:

 1. Ungefär som här då... inte den minsta lilla julstämning... men, nu är det ju ändå en vecka kvar... kanske hinner den infinna sig :)

  SvaraRadera
 2. precis så är det..ingen julkänsla..o ingen snö, det nästan regnar här..o mörkt som i säcken:O(..Oj jisses så jag skrattade..du tror jag inte sover nått.. men sidu de gör jag, haha går o lägger mej mellan 24- 00.30--stiger opp kl 07..Och jag tycker jag inte hinner med nått.. har inte alla julklappar färdiga..inget el man ska väl säga det är inte klart med städningen heller.. men jag tror jag skall hinna.. hoho, kramar till dej.

  SvaraRadera
 3. Nej, än känns det inte som julen lurar runt hörnet, men du har ju redan börjat på glöggen. Så långt har jag inte kommit än. Tror jag ska värma en skvätt ikväll, när jag sitter framför TV:n och slöar.

  SvaraRadera
 4. Just precis ingen julkänsla här. Vad snällt att tomten fick komma in i värmen.
  Har han fått någon gröt?
  Ha det gott!
  Agneta

  SvaraRadera
 5. Jag efterlyser också julstämningen å det bestämdaste. Men vad gör man när det är åtta plus och solsken? Jag fick nyligen ett kilo tulpanlökar så de ska jag gå ut och gräva ner nu ... det är väl juligt så det förslår ;)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 6. Ja mycket till julstämning är det då inte. När det dessutom är mulet och grått blir det ju mörkt hela dagen. Förstår att tomten flyttat in och längtar efter julegröten. Igår hade vi julkonsert i kören jag är med och sjunger i. Vi sjöng bland annat en svensk version av Mary's boy child. Inte lika rockig som Boney M:s men ändå. I kyrkan där vi hade konserten var det i varje fall julstämning.

  Ha en fortsatt fin onsdag!'
  Kram Anita

  SvaraRadera