lördag 7 december 2013

Violett trädgårdstemaVad det finns mycket fina violetta blommor. Det var mycket svårt att välja ut till Charlottes förslag till fototema idag. Det passar ju dessutom hela min blogg, som nu är violett från topp till tå.
Gränserna mellan lila, gredelin och violett kan jag inte. Så det är litet av varje i de nyanserna.


Om man vill se ännu fler violetta tema - gå in hos Charlottas trädgård.14 kommentarer:

 1. Åh, vilket perfekt tema för dig :) Jag är så nyfiken - har du mycket lavendel i trädgården? Jag sitter här och försöker komma på om jag har något violett att bjuda på, men jag har nog inte ens lila krokusar. Det skulle i så fall vara mina röda morötter - men det är bara kalopsen som blir violett när morötterna har kokat med ;)

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt med mycket lavendel! Jag skulle vilja ha mer, för jag älskar doften. Har främst en blekrosa variant, men inser mer och mer att det är lila lavendel som är grejen :) Köper du färdiga ruggar eller tar du sticklingar? Eller förökar du på något annat sätt?

   Kram
   //Linda

   Radera
 2. Det är lätt att go crazy i violett. ;D Min blogg har också vacker lila/violett som bas men din är starkare och tydligare, det är en färg som jag tycker passar så bra till bakgrund för det mesta och framför allt att det är FÄRG. Vi behöver omge oss av färger, de flesta av oss mår bättre då.
  Dina collage med blommor ökar lyckokänslan med flera grader idag. TACK för det! :))
  Kram Charlotta

  SvaraRadera
 3. Jag kan tänka mig att du har mycket violett i din trädgård. Det är en vacker färg och dina bilder är toppen som vanligt. Trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder du visar, och precis som du säger så passar de ju jättebra till din blogg!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. verkligen passande till din blogg! Fina blommor!

  SvaraRadera
 6. Lavender in the garden looks wonderful.
  Beautiful collection of flowers
  Greetings :)

  SvaraRadera
 7. Lila violett eller vad det heter de ser ju ändå så vackra ut.
  Ha en fin andra Advent
  Kram Meta

  SvaraRadera
 8. Absolut ett perfekt tema för dig - och så mycket fina blommor du har i denna nyans.

  SvaraRadera
 9. Oj så mycket violetta blommor... alldeles perfekt färgval för dig :) Jag tycker violett och lila är ungefär detsamma, så jag vet inte om jag bryr mig om veckans omgång - har nog redan visat allt jag hade... får se om jag hittar några fler bilder...
  Nu är jag ifatt - och det går att kommentera som vanligt :)
  Ha en fin adventssöndag!

  SvaraRadera
 10. Vansinnigt vackra blommor - och den första, är det en fuschia!? så snyggt!!
  TREVLIG ADVENT
  Susie

  SvaraRadera
 11. Jag har massor av rubus illecebrosus på landet. Det sprider sig "hemskt". Vi får höras vid på våren så kanske jag kan skicka.

  SvaraRadera
 12. Vilka fina blommor i violett i olika nyanser. Jag tror det är så att de flesta blommor som vi kallar blå egentligen är violetta. Jag har för mig att jag hört det nångång, men det spelar ju ingen roll bara man tycker om dom och alla blommor är fina! Härligt med färg den här konstiga andra adventsdagen. I morse kallt och snö, sen milt och småregn och nu minus - gissa om det blir halt!
  Agneta kram

  SvaraRadera