söndag 22 december 2013

En riktigt god jul!


Sista inlägget innan julafton. Inte för att jag har så stressigt att jag inte hinner fler, men det passar bra.


Det är fjärde advent och det mesta är klart. Det är bara granen som ska in och skinkan ska griljeras.

Man ska ju vara extra snäll så här års. Då tycker jag inte det är så speciellt snällt att återigen elda upp julbocken i Gävle. Dessutom trodde jag den var så bevakad och impregnerad att det skulle vara omöjligt. Men tydligen inte.


För några år sedan fanns den här isbocken en bit utanför sta´n. Inte heller den fick vara ifred. Jag tycker den är så vacker. Som tur är finns den kvar på bild iallafall.


Jag önskar alla en god jul!10 kommentarer:

 1. En riktigt God Jul önskar jag dig! Skönt när man hinner och njuta av allt det fina mitt i julstöket.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att bocken aldrig får vara i fred. Tråkigast att man eldar upp den trots alla flamskydds medel som finns i. Det är inte särskilt bra för miljön...

  SvaraRadera
 3. Hej igen! :) Jag har kikat runt lite på din blogg och här finns mycket matnyttigt för en trädgårdsnovis som jag. Tex fick jag äntligen veta vad det är för ett eländigt ogräs jag har som sprider sig som en löpeld i gräset - rödfibbla! (Eller möjligtvis eldfibbla?) Bort ska den i alla fall, nästa år!

  Så mycket fint du syr! Lyckliga barn som får använda alla de fina kläderna!

  Nu ska jag kika vidare! ;)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Det mesta är klart hos mig också. I morgon ska julskinkan kokas, den sista julmaten inhandlas och så torka av köksgolvet. Sen är det jul.
  Önskar dig en riktig fin julhelg.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du får en riktigt god jul! Här är vi helt klara inför dopparedagen och det känns så skönt. Jag tänker jobba fram till lunch och sedan krypa upp i soffan med en bok – har nio lediga dagar framför mig och det ska blinså skönt!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 6. En riktigt God Jul till dig också!

  SvaraRadera
 7. Önskar dig en trevlig Jul med många härliga dagar.
  Annika

  SvaraRadera