torsdag 21 januari 2016

Roligt samarbeteMaken och jag samarbetar ofta om olika projekt.
Han är duktig på att snickra. Hus och så...


Och jag syr och vattnar blommor.

Men ibland slår vi ihop våra kloka huvud och gör något gemensamt.


Växthuset byggdes av maken och jag höll bara i litet måttband och så. Men var kanske den som bestämde mest.

Och en julklapp till små bröder hjälptes vi åt med. Önskemålet var dressar som Captain America!! Vem är det? Det vet jag fortfarande inte, men nu har jag googlat så jag vet hur han skulle se ut.

Sköldarna var det viktigaste. Och de gjordes från grunden. Med ett fat under, byggdes det upp med glasfiberremsor.


Ser ni två Captain America , en litet större och en litet mindre, i samhället, så är det nog några jag känner.

Det senaste projektet är inte riktigt klart.

 Jag ritade och maken sågade. Vad är det då?
Jo det ska föreställa katter.
Vad ska dom vara till? Det får jag återkomma till då det blivit litet mer vårlikt.


20 kommentarer:

 1. Bra med ett gott samarbete. Då kan det flyta på fint. Och det ser jag att det blir bra med växthuset. Katterna blir nog bra det också.

  Jo mandelplättarna med raw jordgubbssylt var himlans gott. Kändes riktigt nyttigt :)
  En fin torsdag till dig och en kram också på kramens dag idag !

  SvaraRadera
 2. Det känns lite som vi gör här och det är jättekul. Nu ska jag spana efter Captain America, när jag är ute och går, eller de tar sig inte till Åstorp? Jag känner inte heller till honom, men jag får googla. Vilka fina sköldar de har fått! Häftig kattparad. Lite nyfiken på vad du ska ha dem till.

  SvaraRadera
 3. Allt går mycket lättare med ett gott samarbete så brukar vi för det mesta göra här också.Vilka fin dräkten blev förstår om de gillar den.Katterna blir kul att se hur Ni har tänkt med dem.Ha en riktigt bra kramens dag/Margareta

  SvaraRadera
 4. Härligt att kunna dela på jobbet och ni är verkligen duktiga! Ska bli spännande att se vad du tänkt med katterna :)

  SvaraRadera
 5. Vilket bra team ni är. Kul att ha projekt tillsammans.
  Vad duktig du är på att sy dessutom. Ser jag några barn med de här kläderna så vet jag precis varifrån de kommer.
  Allt gott
  Annika
  Kanske några katter på taket?

  SvaraRadera
 6. Bra team det där....en kommer med idéer och den andre utför....sådant gillas skarpt!

  SvaraRadera
 7. Verkar vara ett högst fruktbart samarbete ni har!

  SvaraRadera
 8. Jag som är ett stort är ett stort fan av Captain America tycker att du har lyckats jättebra med dressen. Säkert är de små bröderna överlyckliga över dem.
  Katter på rad ser mycket trevligt ut :)
  Önskar dig en trevlig helg.
  Annika

  SvaraRadera
 9. Va fint, huset el är det ert sommasrhus? Fint! Och katterna ,de blir fina ska du se vart de än hamnar. Jag vet inte vem captain A är. Men dräcvkten va fin,häftigt med en sköld å!. Ha en bra helg

  SvaraRadera
 10. Va fint, huset el är det ert sommasrhus? Fint! Och katterna ,de blir fina ska du se vart de än hamnar. Jag vet inte vem captain A är. Men dräcvkten va fin,häftigt med en sköld å!. Ha en bra helg

  SvaraRadera
 11. Wow - vilket växthus ni har! Barnutstyrslarna var också fantastiskt fina - och katterna. antar dom är till för att skrämma bort fåglar. (Får väl läsa i vår att dom är till nått helt annat!)
  Jovisst lagar jag mycket oh god mat (och ser ut därefter), men nu den senaste tiden har vi gått in för att äta helt vegetariskt 2 gånger i vecksn, fisk 2 gånger och så antingen korv, kött, gris och fågel 3 gånger. Fast vi som gillar grönsaker och rotfrukter har nu i hela 3 dagar ätit en massa veggo och gissa vad min mage gillar all bönor som kommit ner. Det har varit 2 olika grönsaksgrytor och idag en sallad - men det var svarta bönor i den så man känner sig som en spärrballong! *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 12. Det är så underbart att läsa om din skaparlust. Jag tänker på barnen som jag hoppas känner sig enormt sedda. Känns som en sak, lite på undantag ibland. Och sen huset... det lilla enplanshus på en liten kulle - det är ungefär så jag tänker mig i framtiden. Självklart ser jag också ett växthus som ert där. Att jobba bra ihop är en härlig förmåga.

  Ha en härlig helg! Carina

  SvaraRadera
 13. Jag har många ideer och ibland får jag hjälp med att förverkliga dem.
  Gillar dina katter! Vi har något liknande.
  Ha en trevlig weekend!

  SvaraRadera
 14. Så trevligt att jobba ihop. Växthuset är ju hur fint som helst ... och stort! Captain America har jag aldrig hört talas om men nu vet jag vilka kläder han ska ha ... och framför allt skölden! Ni är ju hur duktiga som helst. Och katterna, så fina! Ska bli intressant att läsa om dom i vår.

  Ha en trevlig helg!
  /Anita

  SvaraRadera
 15. Det är verkligen roligt att göra saker tillsammans! Ni verkar ju komplettera varandra perfekt! Stor härligt växthus!
  Trevlig helg
  Milla

  SvaraRadera
 16. Vilket bra arbetslag ni är, du bestämmer och han arbetar...så blir det så bra, så bra:-) Så söta katterna är, blir spännande att se vad ni gör med dem.
  Trevlig helg!
  Titti

  SvaraRadera
 17. Självklart ser vi att det är katter, söta siluetter är det också. Ni verkar duktiga på att samarbeta och växthuset blev ju jättebra. Till och med fått ordning runtomkring ser det ut som. Vi har nog att göra denna säsongen också bara med att få ordning på det grövsta. Många bollar i luften och det går inte så fort här.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 18. Fina kissar, ska bli spännande att se vart de ska ta vägen:)
  Bra tips på Violtvål, ska se om jag hittar en eterisk olja med violdoft. Tack för tipset! Ha en fin söndag! Kram/Annelie

  SvaraRadera
 19. Fnissar lite, för här får maken både sy och snickra sedan han köpte den nya symaskinen som inte vill göra som jag säger till den.
  Gissar att de två kaptenerna blev toklyckliga över sina fina kostymer!

  SvaraRadera
 20. Vilket samarbete, och fint blir det.
  Ha det gott!
  Marika

  SvaraRadera