fredag 20 september 2013

Den närmar sig...
Inatt var det nog kallt, på morgonen var det 5 grader. Solen lyste på allt det fuktiga. Var tvungen att ta med kameran ut.Miljoner av vattendroppar och ingen som gått i gräset än.
Sent sådda sockerärtor. Ska just till att blomma. Men hinner det bli ärtor också?Jätteverbena tror jag den här heter. Frön kommer från en kruka jag såg på ett undanskymt ställe.

En av de sista squashblommorna -  blommar säkert förgäves.En iris som lagt sig ner och är litet vacker fortfarande.

Kransen från igår går mot dystrare tider.Men en del kämpar sig uppåt för att få litet sol på sig.
Utan tvekan - hösten är här.
5 kommentarer:

 1. ja,, hösten är kommen..här regna det en skvätt igår men idag blåser det o himlen är gråblå..+16..Du frågade hur många kor som går in i det luftiga huset, haha..den va bra!jo hördu det går in 56 st..sen så skall vi "knacka ut en vägg till o då blir det lite över 90...men där finns nu i detta skede köttdjuren..så vi nöjer oss med de 56 som ska mjölkas först.

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra vattenbilder du visar! Ja, hösten är verkligen här nu. Det är ganska kallt på morgonen när man sticker ut näsan. Framåt dagen har vi däremot fint trädgårdsjobbarväder. Ha en bra helg.

  SvaraRadera
 3. Ååh, så mycket fina bilder! Vattendroppar... så vackra! För att inte tala om detaljbilden av kransen - sköna färger! Och klematisen... härlig!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du mår bra och gör kul saker. Saknar dina inlägg. Ha det så bra

  SvaraRadera