fredag 8 november 2013

En stund hos Liandlo


Liandlo är en av alla företag som säljer barntrikå. Det ligger i Jönköping, men har bara nät-försäljning. Men jag fick en liten VIP-stund för mig själv där igår.

Men köpte jag inte massor av tyg på Syfestivalen alldeles nyss? 

Jooo, det gjorde jag. Men ibland vill man ha ännu mer. (Läs versen till vänster). Och där fanns mycket som skapade "vilja ha".

Men blir det något sytt också? Jodå, men det är inte levererat. Kanske kommer det bilder på det sedan.

Men grannen hade varit och handlat på Junexhust, som också har mycket "vill ha". Det är levererat till två små pojkar och en liten flicka.


Jag vill gärna leva efter mottot: 
Gör någon glad varje dag, om det så bara är dig själv.

Igår gjorde jag både Liandlo och mig själv glad. Idag är det kanske bara mig själv, när jag syr. Tygerna är tvättade och saxen är vässad.5 kommentarer:

 1. Jag såg en annons i HD om att det skulle vara nån slags Hantverksmässa i Jönköping, men det var nog nu till helgen. Du har varit där innan förstår jag. Man kan nog aldrig köpa för mycket tyg, det tror jag att du och jag är helt överens om. "Muffinsklänningen" är så söt. Ser fram emot att få se mer av vad du syr.

  SvaraRadera
 2. Jag är av samma åsikt.. man kan aldrig ha för mycket tyg...Jag sydde ju barnkläder åt våra barn när de va små.. o har kvar av vissa tyger ännu som jag kan använda i lappteknik..Skulle gärna vilja sy åt Albin o Ida.. men då tycker jag det är svårt då jag inte kan prova, då avståndet är så långt borta..Åt Linnea ha jag sytt flere T paitor ..som vi säger.. el t skjortor...Nä nu ska jag diska vidare, blir mycket disk med 4 män i huset.. nog för att diskmaskinen hjälper mej, men det är mycket jag diskar för hand..Kanske jag skulle hinna opp på vinden sen o sy lite, syrran hade hit nå jeans som skall lappas...o de far hem på söndag... ha de bra!

  SvaraRadera
 3. Sydde mycket till mina barn när dom var små och även till mig själv.Men det är nu länge sedan.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Synd att man är så vansinnigt dålig på att sy eftersom tyg tydligen är bra mot/för det mesta! *fniss*
  Jag är så dålig att syr jag i en knapp så sitter den fast för tid och evighet på någon hemsk hopsnörd tråd - eller så ramlar den bort direkt igen.
  När jag gick i skolan så sa min handarbetslärarinna att hon hade aldrig gett en flicka underkänt, så jag fick ett B fast jag egentligen inte var värt det!!
  Men jag hade en mamma som var otroligt duktig...kanske det var just därför!
  TREVLIG HELG
  Susie - och du, LILA missar man ju aldrig!

  SvaraRadera
 5. Säkert en riktigt bra dag för dig! Vissa samlar på tyger och andra på svamp :) Var och en blir salig på sin tro heter det ju...
  Är som vanligt lite avis på dig som vet hur man hanterar en symaskin... och nål och tråd... och sax! Om jag skulle försöka så skulle det förmodligen vara kört redan efter att försöka klippa ut efter ett mönster... suck... hopplöst fall :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera