onsdag 18 december 2013

Trädgårdsmys


Idag är det inget onsdagsmys i trädgården. Linda med Växthusliv föreslår Trädgårdsmys som fototema.
Då får man gå tillbaka till sitt arkiv och leta efter bilder då det var mysigt i trädgården.Lustigt och mysigt vid vår stuga.

Bryggan är kanske den allra mysigaste platsen.
Ett mysigt båthus vid Vättern, dock inte mitt.

Sist men inte minst, mysplatsen i vår trädgård.
14 kommentarer:

 1. Vilka helt fantastiska "mysplatser" du har! Speciellt vacker är den lilla paviljongen, men bäst ändå är nog den på bryggan - jag älskar ju att bada!
  Tänkte passa på att fråga om du har lila bollar i din julgran? Jag försökte med det ett år tillsammans med silver, men sen så tänkte jag på alla mina röda saker så då gick det ju inte. I år är det alltså som vanligt rött, guld, silver och blått i en salig blandning. *fniss*
  TREVLIG VECKA
  Susie

  SvaraRadera
 2. Men oj så mysigt! Så härligt att bo vid vatten!! I synnerhet intill Vättern :)

  Du måste inte alls ha med grodan, men skulle du vilja så är det rätt enkelt (när man vet hur man gör). Du högerklickar på bilden och väljer spara bild som alt spara mål som. Spara till exempel på skrivbordet och lägg in bilden som vilken annan bloggbild som helst. När bilden väl ligger på bloggen markerar du bilden och klickar på "länk" och följer instruktionerna :)

  Kram
  //Linda

  PS! Jag har för mig att du redan har sagt var vid Vättern det är du bor, men jag har teflonminne ibland. Var det någonstans ovanför Jönköping på Västgötasidan eller fortfarande Småland?

  SvaraRadera
 3. Å vilken mysig plats på bryggan.Jag har tillgång till en sådan plats om vi åker till sonens hus vid Mälaren.
  Önskar er en God Jul.

  SvaraRadera
 4. Så många mysiga platser du har att sitta på. Jag älskar din Fåfänga. Önskar att jag hade en sån, men det får nog förbli en önskedröm.Platsen framför muren ser ut som hämtad ur ett trädgårdsreportage i en tidning. Din trädgård måste vara rena paradiset.

  SvaraRadera
 5. Du har många mysiga platser att vara på i trädgården! Älskar lusthuset, ser hur fint ut som helst! Och bryggan, där skulle man vilja ta ett dopp. På sommaren alltså! :)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Det var sommarmys, det, när det är som allra finast och bäst! Härliga bilder!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Egen mysplats är guld värd - och du har flera stycken. Så rik du är!

  SvaraRadera
 8. Very charming place in the garden.
  Greetings

  SvaraRadera
 9. Jaaa, vad man längtar eftersommaren när man njutit av dina mysiga bilder...
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Vad mer kan man begära av en så fin sommar som vi haft
  Ha en fin kväll
  Kram Meta

  SvaraRadera
 11. Men ... vilka fantastiska mysplatser! Vilket vackert litet lusthus .. och bryggan! Tänk att sitta där i ljumma sommarkvällar. Mysplatsen i trädgården ser också jättehärlig ut, inrammad av alla vackra blommor. Vilken härlig mysstund jag fick nu på morgonen. Tack för den!

  Kram Anita

  SvaraRadera
 12. Så härligt det ser ut, äger man allt detta behöver man ju aldrig åka bort fö rlite avkoppling. Oj vad man längtar efter sol och värme.
  Hälsningar från ett grått och mörkt Skåne.

  SvaraRadera
 13. Så underbara mysplatser du har!! En brygga nere vid vattnet gör vem som helst grön av avund:-) Och visst längtar man till sommaren när man ser de fina bilderna.
  Må så gott!
  Milla

  SvaraRadera
 14. Många mysiga platser hos dig! Det lilla lusthuset - åh vad jag gillar det!
  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera