fredag 3 oktober 2014

En innehållsrik vecka i Skåne.Skåne är platt, visst är det, men vackert också. Att man kan se långt långt, ibland ända till Danmark.

Åkrar och ängar och långt borta skymtar Turning Torso.

Som ett lapptäcke.

Naturligtvis åkte jag inte till Skåne bara för naturen. Jag har lekt på golvet från morgon till kväll. Det är också roligt.

Och träffat en väninna med fika på stan, besök i tygaffär och prat, prat, prat. Jätteroligt att det passar ibland.

Färgerna har skiftat.

Läckra bär, för fåglar iallafall.


Och så har jag firat lilla mamma, som fyllde 87. Och träffade min älsklingssyster (ja, jag har bara en och bättre syster kan man inte ha).


Jag fick låna en större väska då jag skulle hem, för jag fick pumpor och ägg. Och allt tyget som köptes skulle ju också med hem.Hade varit bra att kunna flyga!10 kommentarer:

 1. Verkar som du haft en fin vecka. Var du på Stoff och Stil och shoppade? Då får jag kanske snart se vad du sytt av dina tyger. Kul att du är tillbaka.

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder! Hela Sverige är vackert, var del på sitt sätt.=) Så kul att du haft det så bra!

  //Scaniatjejen
  http://www.scaniatjejen.se

  SvaraRadera
 3. Verkar som en riktigt trevlig resa och vädret hade du med dig. Fina bilder, roliga pumpor och vad det blir av tyget får vi väl se senare : )
  Ha det så gott i helgen
  Anette

  SvaraRadera
 4. Hm ... blommorna på bilderna är rosa. Bortsett från fuchsian som är rödaktig i mitten. Och pionvallmon är rosa med vitt i ;) Kanske ser rött ut beroende på hur skrämen på datorn är kalibrerad.

  Trevligt med Skåne. Gillar nog det mesta med det vackra landskapet - i synnerhet Österlen. Fast skånska - burr, hemsk dialekt.

  Hoppas att du får en finfin helg!
  //Linda

  SvaraRadera
 5. Fint landskap!..Häftiga pumpor också.Du får visa sen vad du sytt..ha en skön fredag!

  SvaraRadera
 6. Underbara Skåne! Längtar alltid dit när jag ser vackra bilder så nu fick du mig att längta. Du verkar haft en härlig vecka med nära och kära och varit fullastad på hemvägen. Vackra prydnadspumpor du fått.

  Ha en fin helg!
  Anita

  SvaraRadera
 7. Så härligt att få vara med sina nära och kära. Håller med om att Sverige är vackert med sin variationsrika natur.

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder! Jag längtar ner till Skåne när jag ser dina bilder. Älskar de vidsträckta fälten och det mjuka landskapet. Vackra pumpor du fått tag på/ Kram Titti

  SvaraRadera
 9. Du verkar ha haft det både mysigt och trevligt! Och att kravla omkring på golvet, det tar, det är bra träning det! Skåne är vackert och hela vårt land är vackert, vilken tur vi har som har ett långt land så att det skiftar så!
  Vilka fina pumpor!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Fina bilder från din Skåneresa. Jag var överraskad att Skåne var så kuperat när vi var där i somras... trodde det skulle vara helt platt... tänk så fel jag hade :)

  SvaraRadera